Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Mix in de blender de forelfilet, de zure room en de peterselie tot een homogene massa. Kruid met zout en peper. Was de appel en snij hem ongeschild in julienne. Sprenkel er citroensap over tegen verkleuring.
Schik op elk bord een paar blaadjes rucola, breng op smaak met olijfolie en balsamicoazijn
Leg er telkens 2 quenelles van de forelmousse op. Versier met geplette roze peperbessen en de appeljulienne. Serveer met geroosterd brood.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.