Niet toegevoegd

Halve kreeft met witbier en verse kruiden
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Snipper de ui. Schil de aardperen en snij in stukken. Verhit een scheut olijfolie in een stoofpot op een matig vuur en stoof de ui 2 min. Voeg de aardpeer toe en laat nog 2 min stoven. Giet de bouillon erbij en voeg het kruidentuiltje toe. Kruid met peper en zout en laat 30 min sudderen.
Was de waterkers en verwijder de harde steeltjes. Hou enkele blaadjes opzij voor de afwerking. Breng in een andere kookpot het water met het bicarbonaat aan de kook. Blancheer hierin de waterkers 1 min. Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken. Doe de waterkers bij de aardpeer en mix tot een romige soep.
Dep de sint-jakobsnoten droog met keukenpapier. Kruid ze met peper en zout en schroei ze op een hoog vuur even langs beide kanten dicht in wat olijfolie. Werk de soep af met 2 sint-jakobsnoten, rode bietscheuten, waterkers en wat olijfolie en serveer.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 57 kcal |
Vetten | 2 g |
koolhydraten | 5,6 g |
waarvan suikers | 0,7 g |
vezels | 1,8 g |
Eiwitten | 3,2 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.