Niet toegevoegd

Dorade met kruiden en sinaasappel, gegrilde venkel en hasselback-aardappelen
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 200°C. Halveer de kerstomaten en meng ze voorzichtig met de olijfolie, de citroenzeste, de olijven, de kappertjes en de knoflook. Kruid met zout en peper.
Leg grote vellen bakpapier op het werkvlak. Leg in het midden van elk vel een tarbotfilet en leg er wat kokkels bij. Kruid met zout en peper en schep wat van het tomatenmengsel op de vis.
Plooi de randen van het bakpapier over de vis maar laat een kleine opening in het midden. Giet in elke papillot 2 el witte wijn en sluit de papillotten door de uiteinden dicht te knopen met keukentouw, zodat de stoom niet kan ontsnappen tijdens de bereiding. Zet 15 à 20 min in de oven, afhankelijk van de dikte van de tarbotfilets.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 101 kcal |
Vetten | 5.3 g |
koolhydraten | 1.9 g |
waarvan suikers | 1.5 g |
vezels | 0.8 g |
Eiwitten | 9.2 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.