Tartaar van zeebaars met venkel | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Tartaar van zeebaars met venkel

Voorbereiding 30 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 30 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de zeebaars in kleine dobbelsteentjes. Pel en snipper de rode ui. Rasp de zeste van de citroen en pers de vrucht. Meng de citroenzeste, de gehakte kruiden, de ui en evenveel olijfolie als citroensap samen tot een marinade. Besprenkel er de visblokjes mee en schep goed om. Kruid met zout en peper en laat 30 min marineren in de koelkast. 
  2. Snij de zeebaars in kleine dobbelsteentjes. Pel en snipper de rode ui. Rasp de zeste van de citroen en pers de vrucht. Meng de citroenzeste, de gehakte kruiden, de ui en evenveel olijfolie als citroensap samen tot een marinade. Besprenkel er de visblokjes mee en schep goed om. Kruid met zout en peper en laat 30 min marineren in de koelkast. 
  3. Meng de venkel met de vistartaar en schep op borden. Werk af met tuinkers en kruid met zout en peper.  

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Zeebaarsfilet 300 g
  • Rode ui 0.50
  • Onbehandelde citroen 0.50
  • Citroentijm, gehakt 0.50 el
  • Bieslook, gehakt 0.50 el
  • Peterselie, gehakt 0.50 el
  • Olijfolie
  • Venkelknol 0.50
  • Limoen 0.50
  • Tuinkers
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Zeebaarsfilet 300 g
  • Rode ui 0.50
  • Onbehandelde citroen 0.50
  • Citroentijm, gehakt 0.50 el
  • Bieslook, gehakt 0.50 el
  • Peterselie, gehakt 0.50 el
  • Olijfolie
  • Venkelknol 0.50
  • Limoen 0.50
  • Tuinkers
  • Zout, peper