Niet toegevoegd

Parmezaankrokantjes met avocadomousse en knapperige Italiaanse ham
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Maak eerst de marinade: meng in een schaal de knoflook met de olijfolie, de pili-pili, zout en peper. Leg er de scampi’s in en laat ze minstens 1 u (liever een nacht) marineren in de koelkast.
Mix alle ingrediënten voor de dip in een kleine keukenrobot tot een gladde saus. Voeg indien nodig 2 el water toe om de saus iets gladder te maken.
Om ze samen te houden en makkelijker te degusteren, prik 2 scampi’s met een schijfje limoen op houten stokjes. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de spiesjes kort op een hoog vuur. Bestrooi ze met koriander en serveer ze met de mango-pindadip.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 186 kcal |
Vetten | 13 g |
koolhydraten | 6.9 g |
waarvan suikers | 4.7 g |
vezels | 1.3 g |
Eiwitten | 11 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.