Thaise scampibrochettes met mango-pindadip | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Thaise scampibrochettes met mango-pindadip

Voorbereiding 15 min.
Kook 4 min.
Staande tijd 60 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 4 min.
Staande tijd 60 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Maak eerst de marinade: meng in een schaal de knoflook met de olijfolie, de pili-pili, zout en peper. Leg er de scampi’s in en laat ze minstens 1 u (liever een nacht) marineren in de koelkast.

  2. Mix alle ingrediënten voor de dip in een kleine keukenrobot tot een gladde saus. Voeg indien nodig 2 el water toe om de saus iets gladder te maken.

  3. Om ze samen te houden en makkelijker te degusteren, prik 2 scampi’s met een schijfje limoen op houten stokjes. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de spiesjes kort op een hoog vuur. Bestrooi ze met koriander en serveer ze met de mango-pindadip.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 186 kcal
Vetten 13 g
koolhydraten 6.9 g
waarvan suikers 4.7 g
vezels 1.3 g
Eiwitten 11 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Gepelde scampi’s 4
  • Teentje knoflook, geperst 0.50
  • Olijfolie 1.50 el
  • Pili-pili 0.50 snuifje
  • Limoenen, in schijfjes 1
  • Zout
  • Peper
  • Verse koriander (voor de afwerking)

Voor de mango-pindadip

  • Pindakaas 2 el
  • Sojasaus 1 el
  • Limoensap 1 el
  • Mango, goed rijp 0.25
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Gepelde scampi’s 4
  • Teentje knoflook, geperst 0.50
  • Olijfolie 1.50 el
  • Pili-pili 0.50 snuifje
  • Limoenen, in schijfjes 1
  • Zout
  • Peper
  • Verse koriander (voor de afwerking)

Voor de mango-pindadip

  • Pindakaas 2 el
  • Sojasaus 1 el
  • Limoensap 1 el
  • Mango, goed rijp 0.25