Tongfilets in tempura met tartaarsaus | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Tongfilets in tempura met tartaarsaus

Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Meng de kruiden, de augurken en de kappertjes met de mayonaise. Kruid met peper en zout.
  2. Meng de bloem en het spuitwater krachtig met een garde tot een vloeibaar deeg.
  3. Snijd elke zeetongfilet in drie stukken. Kruid de vis met zout en peper. Dompel de filets onder in het deeg en leg ze meteen in de olie (verhit tot 180 °C). Laat de stukjes vis uitlekken zodra ze goudbruin gebakken zijn. Serveer de tongfilets warm met wat tartaarsaus

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Belgische producten

  • zeetongfilets 1
  • fijngehakte peterselie 1 el
  • fijngehakte dragon 1 el
  • spuitwater 75 ml

Alsook:

  • kappertjes op azijn 1 el
  • fijngehakte augurken 1 el
  • mayonaise 5 el
  • bloem 50 g
  • zout
  • peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Belgische producten

  • zeetongfilets 1
  • fijngehakte peterselie 1 el
  • fijngehakte dragon 1 el
  • spuitwater 75 ml

Alsook:

  • kappertjes op azijn 1 el
  • fijngehakte augurken 1 el
  • mayonaise 5 el
  • bloem 50 g
  • zout
  • peper