Niet toegevoegd

Halve kreeft met witbier en verse kruiden
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Schil de pastinaak en snij in kleine stukjes. Plet de knoflook, snipper de ui en rasp de gember. Stoof alles in olijfolie tot de pastinaak gaar is. Blus met de bouillon. Snij de stengels citroengras overlangs doormidden en giet ze samen met de kokosmelk bij de soep. Breng aan de kook en laat 15 min sudderen.
Verwijder het citroengras en mix de soep glad. Voeg de aspergepunten en de pasta toe. Laat nog ongeveer 4 min garen.
Hak de bieslook en de peterselie fijn. Giet de soep in borden en werk af met bieslook en peterselie. Besprenkel met een scheut olijfolie en serveer onmiddellijk.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 110 kcal |
Vetten | 7,5 g |
koolhydraten | 7,4 g |
waarvan suikers | 1,9 g |
vezels | 1,8 g |
Eiwitten | 2,4 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.