Niet toegevoegd

Halve kreeft met witbier en verse kruiden
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Giet de bloem, het ei en de sesamzaadjes in drie verschillende borden. Klop het ei los. Kruid de visfilets met peper en zout en haal ze daarna door de bloem, het ei en tot slot door de sesamzaadjes. Hou apart.
Schil de pastinaak en de wortelen. Snij de pastinaak, 2 wortelen en de biet in blokjes. Bak de pastinaak- en wortelblokjes beetgaar in olijfolie. Breng op smaak met de oregano, peper en zout. Voeg de biet toe. Mix in de keukenrobot een royale handvol koriander, een royale handvol peterselie, 2 el olijfolie, peper en zout tot een gladde kruidenolie.
Bak de vis in olijfolie. Dresseer een royale lepel hummus op elk bord. Verdeel hierover de ratatouille. Snij de 4 resterende wortelen doormidden en schik op de ratatouille. Leg hierop een visfilet en bestrooi met granaatappelpitjes, besprenkel met kruidenolie, versier met wat koriander en serveer.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 126 kcal |
Vetten | 7,1 g |
koolhydraten | 8,0 g |
waarvan suikers | 3,6 g |
vezels | 2,6 g |
Eiwitten | 6,4 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.