Vis met sesamkorstje, hummus en winterse ratatouille | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Vis met sesamkorstje, hummus en winterse ratatouille

Vis met sesamkorstje, hummus en winterse ratatouille

Voorbereiding 20 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Giet de bloem, het ei en de sesamzaadjes in drie verschillende borden. Klop het ei los. Kruid de visfilets met peper en zout en haal ze daarna door de bloem, het ei en tot slot door de sesamzaadjes. Hou apart.

  2. Schil de pastinaak en de wortelen. Snij de pastinaak, 2 wortelen en de biet in blokjes. Bak de pastinaak- en wortelblokjes beetgaar in olijfolie. Breng op smaak met de oregano, peper en zout. Voeg de biet toe. Mix in de keukenrobot een royale handvol koriander, een royale handvol peterselie, 2 el olijfolie, peper en zout tot een gladde kruidenolie.

  3. Bak de vis in olijfolie. Dresseer een royale lepel hummus op elk bord. Verdeel hierover de ratatouille. Snij de 4 resterende wortelen doormidden en schik op de ratatouille. Leg hierop een visfilet en bestrooi met granaatappelpitjes, besprenkel met kruidenolie, versier met wat koriander en serveer.

    TIP Voor een veggie versie vervang je de vis door tofu.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 126 kcal
Vetten 7,1 g
koolhydraten 8,0 g
waarvan suikers 3,6 g
vezels 2,6 g
Eiwitten 6,4 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Bloem 30 g
  • Ei 0.50
  • Sesamzaadjes 25 g
  • Witte visfilets (kabeljauw, baars, schelvis) 2
  • Pastinaak 0.50
  • Wortelen 3
  • Gekookte biet 0.50
  • Oregano 0.50 tl
  • Bosje koriander 0.50
  • Bosje platte peterselie 0.50
  • Hummus 100 g
  • Granaatappel 0.50
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Bloem 30 g
  • Ei 0.50
  • Sesamzaadjes 25 g
  • Witte visfilets (kabeljauw, baars, schelvis) 2
  • Pastinaak 0.50
  • Wortelen 3
  • Gekookte biet 0.50
  • Oregano 0.50 tl
  • Bosje koriander 0.50
  • Bosje platte peterselie 0.50
  • Hummus 100 g
  • Granaatappel 0.50
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper