Zalm met sinaasappel en veenbessen | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Zalm met sinaasappel en veenbessen

Zalm met sinaasappel en veenbessen

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de zalmfilet in een ovenschaal.

  2. Schil de sinaasappel à vif en snij hem in ronde schijven. Verdeel ze over de zalm en voeg de veenbessen en de rozemarijn toe. Kruid met peper en zout en besprenkel met de olijfolie.

  3. Bak de zalm ongeveer 20 min in de oven (volgens de dikte en de gewenste garing).

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 199 kcal
Vetten 15 g
koolhydraten 2,2 g
waarvan suikers 1,4 g
vezels 0,6 g
Eiwitten 123 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Zalmfilet 300 g
  • Sinaasappel 0.50
  • Veenbessen 50 g
  • Takjes rozemarijn
  • Olijfolie 1.5 el
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Zalmfilet 300 g
  • Sinaasappel 0.50
  • Veenbessen 50 g
  • Takjes rozemarijn
  • Olijfolie 1.5 el
  • Zout
  • Peper