Niet toegevoegd

Halve kreeft met witbier en verse kruiden
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de ui. Fruit de ui enkele minuten in de olijfolie. Voeg de visbouillon, de witte wijn en de room toe en laat met 1/3 indikken. Spoel de prei, de selder en de courgette en snij ze in stukken. Voeg al deze groenten toe aan de saus. Kruid met peper en zout.
Snij de zalmfilet in blokjes en verdeel ze over 2 ronde ovenbestendige schaaltjes. Overgiet met de saus met groenten.
Snij 2 cirkels uit het bladerdeeg, van dezelfde afmeting als de schaaltjes, en dek er de vulling mee af. Klop het ei los met wat melk en borstel het over het bladerdeeg. Bak de schaaltjes 20 min in de oven tot het bladerdeeg goudbruin kleurt. Serveer goed warm.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 160 kcal |
Vetten | 12 g |
koolhydraten | 6,6 g |
waarvan suikers | 1,9 g |
vezels | 1,0 g |
Eiwitten | 6,7 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.