Zeebaarstartaar met rammenas | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Zeebaarstartaar met rammenas

Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de zeebaars in kleine blokjes en giet ze in een mengkom die je in een grotere mengkom hebt gezet gevuld met ijsblokjes of ijswater en een snuifje zout. Spoel de rammenas en de radijsjes en snij in dunne schijfjes. Kruid met een weinig zout, besprenkel met de witte wijnazijn en laat 10 min marineren.
  2. Verwarm intussen de balsamicoazijn en de honing tot het kookpunt en laat dan afkoelen. Giet er de room bij en zet apart. Meng de blokjes vis met de sjalot, de xeresazijn, het citroensap en de olijfolie. Kruid met peper en zeezout en schep goed om. Laat 2 à 3 min rusten.
  3. Rooster de sneetjes roggebrood. Verdeel de krulsla over de borden, voeg de vistartaar toe, leg er plakjes rammenas en radijs bij en nappeer met de balsamicoazijn met room. Serveer met het geroosterde brood.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Zeebaars 100 g
  • Rammenas + enkele roze radijsjes 0.50
  • Witte wijnazijn
  • Balsamicoazijn 36 ml
  • Vloeibare honing 0.50 el
  • Lichte room 25 ml
  • Langwerpige sjalot, gesnipperd 0.50
  • Xeresazijn 0.25 el
  • Citroen (sap) 0.50
  • Olijfolie extra vierge 1 el
  • Sneetjes zwart roggebrood (pumpernickel) 0.50
  • Krulsla
  • Zeezout
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Zeebaars 100 g
  • Rammenas + enkele roze radijsjes 0.50
  • Witte wijnazijn
  • Balsamicoazijn 36 ml
  • Vloeibare honing 0.50 el
  • Lichte room 25 ml
  • Langwerpige sjalot, gesnipperd 0.50
  • Xeresazijn 0.25 el
  • Citroen (sap) 0.50
  • Olijfolie extra vierge 1 el
  • Sneetjes zwart roggebrood (pumpernickel) 0.50
  • Krulsla
  • Zeezout
  • Zout, peper