Bruschetta met mierikswortel, rosbief en gekaramelliseerde ui | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Bruschetta met mierikswortel, rosbief en gekaramelliseerde ui

Bruschetta met mierikswortel, rosbief en gekaramelliseerde ui

Voorbereiding 10 min.
Kook 45 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 45 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Fruit 2 rode uien, gepeld en in grove stukken in 4 el extra vierge olijfolie, gedurende 15 min. Voeg 4 el rode wijnazijn en 1 el suiker toe. Breng op smaak met peper en zout. Laat  20 min sudderen op een zacht vuur. Smeer de stukken stokbrood in met olijfolie, breng op smaak met peper en zout en zet 7 tot 9 min in de oven. Haal uit de oven, beleg elk stuk met ½ el mierikswortel, 2 sneden koude rosbief en gekaramelliseerde ui. 

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Stokbrood in 8 stukken van gelijke grootte 0.25
  • Rode uien, gepeld en in grove stukken
  • Extra vierge olijfolie
  • Rode wijnazijn
  • Suiker 0.50 el
  • Mierikswortel 0.25
  • Koude rosbief (sneden) 1
  • Peper en zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Stokbrood in 8 stukken van gelijke grootte 0.25
  • Rode uien, gepeld en in grove stukken
  • Extra vierge olijfolie
  • Rode wijnazijn
  • Suiker 0.50 el
  • Mierikswortel 0.25
  • Koude rosbief (sneden) 1
  • Peper en zout