Carpaccio van gerookte eendenborstfilet | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Carpaccio van gerookte eendenborstfilet

Voorbereiding 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Maak de salsa: schil en rasp de gember. Verwijder de zaadjes uit het pepertje en hak het vruchtvlees fijn. Snipper de koriander en de rode ajuin. Schil en snij de mango in kleine blokjes. Meng alles en kruid met peper en zout. Besprenkel met een scheutje olijfolie.

  2. Schik op elk bord 6 à 8 sneetjes gerookte eendenborst

  3. Versier met de mangosalsa. Kruid met zout en peper en besprenkel met een scheutje olijfolie.  Werk af met een korianderblaadje en serveer.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Gember 1 cm
  • Rood pepertje 0.25
  • Verse koriander
  • Rode ajuin 0.25
  • Mango 0.25
  • Olijfolie 0.5 el
  • Sneetjes gerookte eendenborstfilet 16 g
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Gember 1 cm
  • Rood pepertje 0.25
  • Verse koriander
  • Rode ajuin 0.25
  • Mango 0.25
  • Olijfolie 0.5 el
  • Sneetjes gerookte eendenborstfilet 16 g
  • Zout
  • Peper