Carpaccio van ree met braambessen | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Voorbereiding 15 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Mix de jeneverbessen met de olie fijn. Klop de balsalmicoazijn op met het sinaasappelsap, de zeste en de jeneverbessenmoes. Hou van deze dressing 1 el apart voor het vlees en zet de rest opzij.
  2. Snij de bieten met de mandoline in dunne plakjes en leg ze in een schaal met 2 el van de dressing. Smeer het vlees in met de apart gehouden el dressing en schroei het rondom dicht in een braadpan. Zet de pan van het vuur en laat het vlees afkoelen.
  3. Snij het vlees in dunne plakjes. Verdeel de biet over de borden, leg er plakjes vlees bij, bestrooi met de gehakte hazelnoten, de groentekiemen, bieslook en braambessen en schep er de dressing bij.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Jeneverbessen 2
  • Olijfolie 12.5 ml
  • Witte balsamicoazijn 0.25 el
  • Sinaasappel (geraspte zeste) 0.50
  • Sinaasappel (sap) 0.25
  • Bietjes in verschillende kleuren 50 g
  • Reefillet 125 g
  • Hazelnoten, geroosterd en gehakt 15 g
  • Bieslook, gesnipperd 0.50
  • Handvol kiemen van biet en rucola, gemengd 0.25
  • Braambessen, in 2 gesneden 25 g
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Jeneverbessen 2
  • Olijfolie 12.5 ml
  • Witte balsamicoazijn 0.25 el
  • Sinaasappel (geraspte zeste) 0.50
  • Sinaasappel (sap) 0.25
  • Bietjes in verschillende kleuren 50 g
  • Reefillet 125 g
  • Hazelnoten, geroosterd en gehakt 15 g
  • Bieslook, gesnipperd 0.50
  • Handvol kiemen van biet en rucola, gemengd 0.25
  • Braambessen, in 2 gesneden 25 g