Eend, vijgen en veenbessen | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Eend, vijgen en veenbessen

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verhit de honing met de tijmblaadjes. Voeg de vijgen toe, omhul ze met de honing en laat 5 min. karameliseren. Haal de vijgen uit de pan en blus het bakvocht met de balsamicoazijn.
  2. Voeg de veenbessen toe. Laat sudderen tot ze mals en gaar zijn.
  3. Rol elke vijg in een sneetje gerookte eendenborst. Verdeel de vijgen over de glaasjes. Besprenkel met wat saus en versier met enkele veenbessen.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Honing 1 el
  • Takjes tijm, de blaadjes afgerist 2
  • Vijgen 4
  • Balsamicoazijn 1 el
  • Verse veenbessen 2 el
  • Sneetjes gerookte eendenborst 8
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Honing 1 el
  • Takjes tijm, de blaadjes afgerist 2
  • Vijgen 4
  • Balsamicoazijn 1 el
  • Verse veenbessen 2 el
  • Sneetjes gerookte eendenborst 8