Everzwijnragout met puree van aardperen en bosbessen | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Everzwijnragout met puree van aardperen en bosbessen

Everzwijnragout met puree van aardperen en bosbessen

Voorbereiding 15 min.
Kook 90 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 90 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Fruit de ui en de knoflook in een klontje boter. Voeg het vlees toe, kruid met zout en peper en schroei het vlees rondom dicht. Giet er de wildfond en het bier bij. Breng aan de kook, zet dan het vuur lager en laat 1 u 30 min sudderen.
  2. Leg de bosbessen in een stoofpot met het water, de sinaasappelzeste en een snuifje zout. Laat op een zacht vuur 10 min sudderen. Schil de aardperen en de aardappelen en kook ze gaar in een grote pan gezouten water. Giet ze af en stamp ze samen tot puree. Voeg de room toe, kruid met zout en peper en meng goed.
  3. Bind de saus eventueel en dien op bestrooid met sinaasappelzeste en met de puree en de bosbessen.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Uien, gesnipperd 1
  • Teentjes knoflook, geperst 1
  • Stoofvlees van jong everzwijn 0.5 kg
  • Wildfond 0.5 l
  • Fles(jes) bruin bier 1
  • Express bindmiddel voor bruine saus
  • Boter

Voor de bosbessen:

  • Bosbessea 150 g
  • Suiker 100 g
  • Water
  • Sinaasappel, geraspte zeste, onbehandeld + voor de afwerking 0.50
  • Zout

Voor de puree:

  • Aardperen 250 g
  • Aardappelen 150 g
  • Volle room 50 ml
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Uien, gesnipperd 1
  • Teentjes knoflook, geperst 1
  • Stoofvlees van jong everzwijn 0.5 kg
  • Wildfond 0.5 l
  • Fles(jes) bruin bier 1
  • Express bindmiddel voor bruine saus
  • Boter

Voor de bosbessen:

  • Bosbessea 150 g
  • Suiker 100 g
  • Water
  • Sinaasappel, geraspte zeste, onbehandeld + voor de afwerking 0.50
  • Zout

Voor de puree:

  • Aardperen 250 g
  • Aardappelen 150 g
  • Volle room 50 ml