Ganzenlever op een stokje met notenkorst | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Ganzenlever op een stokje met notenkorst

Ganzenlever op een stokje met notenkorst

Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Voor de chocoladesaus: breng de bouillon en de port aan de kook. Laat tot de helft inkoken. Voeg de chocolade toe en laat smelten. Kruid met peper en zout.
  2. Hak de noten fijn en gril ze in de pan. Bestrooi met peperkoekkruidenmengeling.
  3. Maak met 2 koffielepels kleine bolletjes van de ganzenlever. Rol ze door de notenmengeling en laat 1 u rusten in de koelkast. Bestrijk een bord met de chocolade- saus, prik de ganzenleverbolletjes op stokjes en serveer.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Notenmengeling 50 g
  • Peperkoekmengeling (of een mengeling van gember, kaneel, szechuanpeper) 0.50 tl
  • Ganzenlever 100 g

Voor de chocoladesaus:

  • Bouillon 100 ml
  • Port 50 ml
  • Zwarte chocolade 10 g
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Notenmengeling 50 g
  • Peperkoekmengeling (of een mengeling van gember, kaneel, szechuanpeper) 0.50 tl
  • Ganzenlever 100 g

Voor de chocoladesaus:

  • Bouillon 100 ml
  • Port 50 ml
  • Zwarte chocolade 10 g
  • Zout, peper