Gegrilde steak en bloemkool met salsa verde | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gegrilde steak en bloemkool met salsa verde

Gegrilde steak en bloemkool met salsa verde

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil de aardappelen, snij ze in blokjes en kook ze beetgaar in lichtgezouten water. Verhit 2 el olijfolie in een pan en bak de bloemkoolroosjes tot ze bijna gaar zijn. Kruid met zout en peper.
  2. Mix voor de salsa verde alle kruiden met de knofl ook en een scheutje olij folie. Kruid met zout en peper.
  3. Laat de aardappelen uitlekken en bak ze in boter. Kruid de steaks met zout en peper en bak ze in hete boter. Dien ze op met de gebakken aardappeltjes en de bloemkool. Schep er wat salsa verde bij.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Vastkokende aardappelen 200 g
  • Olijfolie
  • Pakjes bloemkoolroosjes So Fresh
  • Boter
  • Steaks 2
  • Zout, peper

Voor de salsa verde:

  • Handvol verse munt 0.50
  • Handvol verse koriander 0.50
  • Handvol basilicum 0.50
  • Teentjes knoflook
  • Olijfolie
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Vastkokende aardappelen 200 g
  • Olijfolie
  • Pakjes bloemkoolroosjes So Fresh
  • Boter
  • Steaks 2
  • Zout, peper

Voor de salsa verde:

  • Handvol verse munt 0.50
  • Handvol verse koriander 0.50
  • Handvol basilicum 0.50
  • Teentjes knoflook
  • Olijfolie