Geroosterde ciabatta met foie gras en vijgen | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Geroosterde ciabatta met foie gras en vijgen

Geroosterde ciabatta met foie gras en vijgen

Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de ciabatta in sneetjes, besprenkel ze met olijfolie en rooster ze goudbruin in een grillpan.
  2. Laat een klontje boter smelten in een braadpan. Bak er de paddenstoelen en de knoflook goudbruin in. Bestrooi met peterselie en kruid met zout en peper.
  3. Leg op elk sneetje brood een lepeltje vijgencompote, leg er een plak foie gras op en verdeel daarover de gebakken paddenstoelen. Eindig met een plakje verse vijg.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Ciabatta 0.50
  • Olijfolie
  • Boter
  • Bospaddenstoelen, schoongeboend 125 g
  • Teentje knoflook, geperst 0.50
  • Peterselie, fijngehakt 1 el
  • Vijgencompote
  • Foie gras 125 g
  • Verse vijgen, in plakjes 1
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Ciabatta 0.50
  • Olijfolie
  • Boter
  • Bospaddenstoelen, schoongeboend 125 g
  • Teentje knoflook, geperst 0.50
  • Peterselie, fijngehakt 1 el
  • Vijgencompote
  • Foie gras 125 g
  • Verse vijgen, in plakjes 1
  • Zout, peper

Nutritionele informatie

Per portie

  • 467 kcal
  • 33,4 g vetten
  • 32,1 g koolhydraten
  • 11,8 g suikers
  • 2,7 g vezels
  • 7 g eiwitten