Gevulde pepertjes | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gevulde pepertjes

Voorbereiding 15 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de pepers in tweeën en verwijder de zaadjes. Gebruik je puntpaprika's, halveer ze dan en snij ze in stukken zo lang als de worstjes. Vul op met roomkaas en 1 worstje.
  2. Verpak elk pepertje of stuk paprika strak in gerookt spek en leg op een schaal die op de barbecue mag, of rechtstreeks op het rooster.
  3. Sluit het deksel van de barbecue en laat op lage temperatuur ongeveer 35 à 40 min traag garen, tot de hapjes goudbruin en krokant zijn.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Jalapeño pepers (of puntpaprika's) 2.5 (of 1)
  • Roomkaas type Philadelphia 100 ml
  • Kleine cocktailworstjes 5
  • Sneden gerookt spek 5
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Jalapeño pepers (of puntpaprika's) 2.5 (of 1)
  • Roomkaas type Philadelphia 100 ml
  • Kleine cocktailworstjes 5
  • Sneden gerookt spek 5

Nutritionele informatie

161 kcal

9,7 g vetten

5,9 g koolhydraten

3,5 g suikers

0,8 g vezels

12,7 eiwitten