Hazenrug met jagerssaus en geroosterde groenten | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Hazenrug met jagerssaus en geroosterde groenten

Hazenrug met jagerssaus en geroosterde groenten

Voorbereiding 25 min.
Kook 80 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 25 min.
Kook 80 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de pasta beetgaar. Verwarm de oven voor op 180°C. Meng voor de geroosterde groenten alle groenten met de knoflook en een scheutje olijfolie. Kruid met zout en peper en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet de plaat 30 à 40 min in de oven.
  2. Kruid het vlees met zout en peper en bak het ongeveer 15 min in boter. Draai het daarbij regelmatig om. Het vlees moet vanbinnen rosé zijn. Haal het uit de pan en hou het warm onder aluminiumfolie.
  3. Fruit in dezelfde pan de ui, wortel en selderij en strooi er de bloem over. Voeg de rodebessengelei, de jeneverbessen, de tijm en de laurier toe en giet er de jenever en de wildfond bij. Laat 15 min sudderen en zeef de saus. Klop er enkele vlokjes koude boter door en zet de pan van het vuur. Snij elke hazenrug in plakken en dien op met de geroosterde groenten, de pasta en de saus.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Kleine pasta 125 g
  • Hazenruggen 2
  • Boter 75 g
  • Kleine ui, gesnipperd 0.50
  • Wortel, in blokjes 0.50
  • Tak selderij, in blokjes 0.50
  • Bloem 0.25
  • Rode bessengelei 0.50 el
  • Geneverbessen, geplet 2
  • Tak tijm 0.50
  • Laurierblad 1
  • Jenever 25 ml
  • Wildfond 150 ml
  • Zout, peper

Pour les légumes grillés:

  • Wortelen, in plakken 1
  • Kleine knolselder, in plakken 0.50
  • Uien, in stukjes 1
  • Rode paprika, in plakken 0.50
  • Teentjes knoflook, gesnipperd 1
  • Olijfolie
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Kleine pasta 125 g
  • Hazenruggen 2
  • Boter 75 g
  • Kleine ui, gesnipperd 0.50
  • Wortel, in blokjes 0.50
  • Tak selderij, in blokjes 0.50
  • Bloem 0.25
  • Rode bessengelei 0.50 el
  • Geneverbessen, geplet 2
  • Tak tijm 0.50
  • Laurierblad 1
  • Jenever 25 ml
  • Wildfond 150 ml
  • Zout, peper

Pour les légumes grillés:

  • Wortelen, in plakken 1
  • Kleine knolselder, in plakken 0.50
  • Uien, in stukjes 1
  • Rode paprika, in plakken 0.50
  • Teentjes knoflook, gesnipperd 1
  • Olijfolie