Niet toegevoegd

Minicroque met foie gras
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper 1 sjalot en 1 teentje knoflook. Meng 500 g kippengehakt met de sjalot, de knoflook, 1 ei en 3 el panko. Kruid met peper en zout. Giet 6 el witte sesamzaadjes en 3 el zwarte sesamzaadjes in een kommetje.
Maak je handig vochtig en rol balletjes van het gehakt, ter grootte van een noot. Haal ze daarna door de sesamzaadjes en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak 20 min in de oven.
Snipper 5 g munt. Rasp de zeste van 1 limoen en pers de vrucht uit. Meng 150 g Griekse yoghurt, de munt, 1 tl kerriepoeder, 1 el olijfolie, de zeste en 1 el limoensap. Kruid met peper en zout en meng. Serveer bij de warme balletjes.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 200 kcal |
Vetten | 15 g |
koolhydraten | 4 g |
waarvan suikers | 0,9 g |
vezels | 0,7 g |
Eiwitten | 14 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.