Krokantje met fazantpaté en Luikse siroop | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Krokantje met fazantpaté en Luikse siroop

Krokantje met fazantpaté en Luikse siroop

Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Staande tijd 60 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Staande tijd 60 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 170°C. Mix 200 g fazantpaté met 4 el room tot een smeuïge mousse. Kruid met peper en zout en giet in een spuitzak met gekartelde rand. Leg in de koelkast.

  2. Snij met een uitsteekvorm sterren uit 500 g peperkoek. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze 5 tot 7 min in de oven, tot ze krokant zijn. Laat afkoelen.

  3. Verwarm 2 el Luikse siroop in een steelpannetje op een zacht vuur onder voortdurend roeren, tot de siroop vloeibaar is. Besmeer elke snede peperkoek met de fazantmousse, nappeer met wat Luikse siroop en versier met gesnipperde bieslook.

    TIP Probeer dit recept ook eens met everzwijnpaté, met veenbessen, met noten, met champignons…

Met de hoeveelheden in bovenstaand recept bereid je 25 stuks.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 306 kcal
Vetten 9,1 g
koolhydraten 48 g
waarvan suikers 27 g
vezels 2,2 g
Eiwitten 6,8 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 5Personen
  • Fazantenpaté 80 g
  • Room 1.6 el
  • Peperkoek 200 g
  • Luikse siroop 0.8 el
  • Gesnipperde bieslook
  • Ingrediënten voor:
  • 5Personen
  • Fazantenpaté 80 g
  • Room 1.6 el
  • Peperkoek 200 g
  • Luikse siroop 0.8 el
  • Gesnipperde bieslook