Niet toegevoegd

Minicroque met foie gras
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 170°C. Mix 200 g fazantpaté met 4 el room tot een smeuïge mousse. Kruid met peper en zout en giet in een spuitzak met gekartelde rand. Leg in de koelkast.
Snij met een uitsteekvorm sterren uit 500 g peperkoek. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze 5 tot 7 min in de oven, tot ze krokant zijn. Laat afkoelen.
Verwarm 2 el Luikse siroop in een steelpannetje op een zacht vuur onder voortdurend roeren, tot de siroop vloeibaar is. Besmeer elke snede peperkoek met de fazantmousse, nappeer met wat Luikse siroop en versier met gesnipperde bieslook.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 306 kcal |
Vetten | 9,1 g |
koolhydraten | 48 g |
waarvan suikers | 27 g |
vezels | 2,2 g |
Eiwitten | 6,8 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.