Niet toegevoegd

Roastbeef met champignonroomsaus
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 200°C. Maak de champignons schoon met een licht vochtig doekje en verwijder de stelen. Haal de champignons leeg en schik ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Borstel in met olijfolie en kruid met peper en zout. Bak 10 min in de oven.
Bereid de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de rode ui, snij de paprika in blokjes en hak de boerenkool fijn. Stoof al deze groenten 5 min in een pan met olie. Snij de chorizo in fijne plakjes olie. Snij de chorizo in fijne plakjes en doe ze bij de mengeling. Laat 2 min garen en breng op smaak met het paprikapoeder, peper en zout. Zet het vuur uit en verkruimel er de feta over. Giet de parelcouscous af en meng door de groenten met chorizo.
Haal de champignons uit de oven en dep ze droog met keukenpapier. Vul ze met de couscous en zet 8 min in de oven. Verdeel de sla over de borden en leg er een gevulde portobello op. Serveer afgewerkt met peterselie.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 117 kcal |
Vetten | 7,5 g |
koolhydraten | 6,1 g |
waarvan suikers | 1,4 g |
Eiwitten | 5,4 g |
vezels | 1,7 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.