Portobello met vulling van parelcouscous, chorizo en boerenkool | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Portobello met vulling van parelcouscous, chorizo en boerenkool

Portobello met vulling van parelcouscous, chorizo en boerenkool

Voorbereiding 15 min.
Kook 35 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 35 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Maak de champignons schoon met een licht vochtig doekje en verwijder de stelen. Haal de champignons leeg en schik ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Borstel in met olijfolie en kruid met peper en zout. Bak 10 min in de oven.

  2. Bereid de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de rode ui, snij de paprika in blokjes en hak de boerenkool fijn. Stoof al deze groenten 5 min in een pan met olie. Snij de chorizo in fijne plakjes olie. Snij de chorizo in fijne plakjes en doe ze bij de mengeling. Laat 2 min garen en breng op smaak met het paprikapoeder, peper en zout. Zet het vuur uit en verkruimel er de feta over. Giet de parelcouscous af en meng door de groenten met chorizo.

  3. Haal de champignons uit de oven en dep ze droog met keukenpapier. Vul ze met de couscous en zet 8 min in de oven. Verdeel de sla over de borden en leg er een gevulde portobello op. Serveer afgewerkt met peterselie.

    TIP Ook heerlijk bij een kalkoen gevuld met champignons.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 117 kcal
Vetten 7,5 g
koolhydraten 6,1 g
waarvan suikers 1,4 g
Eiwitten 5,4 g
vezels 1,7 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Portobello-champignons 2
  • Parelcouscous 37.5 g
  • Rode ui 0.50
  • Rode paprika 0.50
  • Boerenkool 75 g
  • Chorizo 75 g
  • Paprikapoeder 0.50 tl
  • Feta 60 g
  • Gemengde sla 25 g
  • Peterselie
  • Olijfolie
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Portobello-champignons 2
  • Parelcouscous 37.5 g
  • Rode ui 0.50
  • Rode paprika 0.50
  • Boerenkool 75 g
  • Chorizo 75 g
  • Paprikapoeder 0.50 tl
  • Feta 60 g
  • Gemengde sla 25 g
  • Peterselie
  • Olijfolie
  • Zout, peper