Roastbeef met champignonroomsaus | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Roastbeef met champignonroomsaus

Voorbereiding 10 min.
Kook 55 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 55 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Verhit de olijfolie in een pan. Kruid het vlees met peper en zout en bak het rondom goudbruin. Leg de roastbeef in een ovenvaste schaal en zet 38 min in de oven.

  2. Maak de saus: pel en snipper de knoflook. Snij de champignons in stukken. Verhit de olijfolie in een pan en stoof de knoflook en de champignons even aan. Blus met wat sojasaus en de room. Laat enkele minuten sudderen. Kruid met peper en zout.

  3. Haal de roastbeef uit de oven en laat even rusten. Snij het vlees in fijne plakjes, werk af met de rozemarijn en serveer met de champignonroomsaus.

    TIP De perfect gebakken roastbeef? Reken 12 min per 250 g.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 154 kcal
Vetten 11 g
koolhydraten 1,2 g
waarvan suikers 0,8 g
vezels 0,4 g
Eiwitten 13 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 6Personen
  • Olijfolie 0.67 el
  • Roastbeef 266.67 g
  • Takjes rozemarijn
  • Zout
  • Peper

Voor de champignonroomsaus

  • Teentje knoflook 0.33
  • Champignons 83.33 g
  • Olijfolie 0.67 el
  • Sojasaus
  • Room 100 ml
  • Ingrediënten voor:
  • 6Personen
  • Olijfolie 0.67 el
  • Roastbeef 266.67 g
  • Takjes rozemarijn
  • Zout
  • Peper

Voor de champignonroomsaus

  • Teentje knoflook 0.33
  • Champignons 83.33 g
  • Olijfolie 0.67 el
  • Sojasaus
  • Room 100 ml