Niet toegevoegd

Eend met portosaus
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 180°C. Verhit de olijfolie in een pan. Kruid het vlees met peper en zout en bak het rondom goudbruin. Leg de roastbeef in een ovenvaste schaal en zet 38 min in de oven.
Maak de saus: pel en snipper de knoflook. Snij de champignons in stukken. Verhit de olijfolie in een pan en stoof de knoflook en de champignons even aan. Blus met wat sojasaus en de room. Laat enkele minuten sudderen. Kruid met peper en zout.
Haal de roastbeef uit de oven en laat even rusten. Snij het vlees in fijne plakjes, werk af met de rozemarijn en serveer met de champignonroomsaus.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 154 kcal |
Vetten | 11 g |
koolhydraten | 1,2 g |
waarvan suikers | 0,8 g |
vezels | 0,4 g |
Eiwitten | 13 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.