Steengrill met witte koolsalade en quinoa | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Steengrill met witte koolsalade en quinoa

Steengrill met witte koolsalade en quinoa

Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette, kruid met zout en peper en zet in de koelkast.
  2. Meng in een kom de witte kool met de yoghurt, de granaatappelpit-ten, het citroensap en de bieslook. Kruid met zout en peper. Doe de quinoa in een andere kom en strooi er de koriander over.
  3. Verwarm de steengrill voor en bak het vlees aan tafel. Dien op met de witte koolsalade, de quinoa en de kruidenvinaigrette.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Zakje witte kool So Fresh 0.50
  • Natuuryoghurt 1 el
  • Pitjes van granaatappel 0.50
  • Citroen (sap) 0.25
  • Bieslook, gesnipperd 0.50 el
  • Potje(s) krokante quinoa met Thaise vinaigrette Lunch Time 1
  • Een paar takjes koriander
  • Schaal gemarineerde vleesmix voor steengrill 1
  • Gemalen, gemarineerde eend 250 g
  • Zout, peper

Voor de vinaigrette:

  • Handvol koriander, gesnipperd 1
  • Handvol peterselie, gesnipperd 1
  • Handvol munt, gesnipperd 1
  • Natuuryoghurt 75 ml
  • Mayonaise 0.50 el
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Zakje witte kool So Fresh 0.50
  • Natuuryoghurt 1 el
  • Pitjes van granaatappel 0.50
  • Citroen (sap) 0.25
  • Bieslook, gesnipperd 0.50 el
  • Potje(s) krokante quinoa met Thaise vinaigrette Lunch Time 1
  • Een paar takjes koriander
  • Schaal gemarineerde vleesmix voor steengrill 1
  • Gemalen, gemarineerde eend 250 g
  • Zout, peper

Voor de vinaigrette:

  • Handvol koriander, gesnipperd 1
  • Handvol peterselie, gesnipperd 1
  • Handvol munt, gesnipperd 1
  • Natuuryoghurt 75 ml
  • Mayonaise 0.50 el