Torentje van mango, foie gras en ham | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Torentje van mango, foie gras en ham

Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Zet de ovengrill aan. Leg 3 sneetjes Gandaham op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze krokant onder de grill, zo’n 5 tot 10 min. Haal uit de oven en laat volledig afkoelen.

  2. Schil 1/2 mango en snij in plakjes van 0,5 cm dik. Haal met een uitsteekvorm cirkels uit de mangoplakjes, maar ook uit 5 sneetjes rozijnenbrood en uit 120 g foie gras. Snij de rest van de mango in fijne blokjes.

  3. Maak torentjes van een plakje mango op een sneetje brood, gevolgd door een plakje foie gras. Versier met mangoblokjes, ham en blaadjes tuinkers.

    TIP Probeer dit ook eens met onze andere feestelijke broodsoorten. Notenbrood, honingbrood, vijgenbrood of zelfs peperkoek…

Met de hoeveelheden in dit recept maak je 15 torentjes.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 272 kcal
Vetten 10 g
koolhydraten 35 g
waarvan suikers 15 g
vezels 3,4 g
Eiwitten 7,4 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 5Personen
  • Sneetjes Gandaham 1.2
  • Mango 0.20
  • Sneetjes rozijnenbrood 2
  • Foie gras 48 g
  • Blaadjes tuinkers
  • Ingrediënten voor:
  • 5Personen
  • Sneetjes Gandaham 1.2
  • Mango 0.20
  • Sneetjes rozijnenbrood 2
  • Foie gras 48 g
  • Blaadjes tuinkers