Niet toegevoegd

Oesters met wodka-emulsie, limoen en chilipeper
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Snij met een kleine serveerring 8 cirkels uit de peperkoek. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in ronde schijven van 0,5 cm dik. Snij met dezelfde serveerring 8 cirkels uit de appelschijven.
Laat de boter smelten in een braadpan en bak de schijfjes appel in 1 min per kant goudbruin.
Leg een cirkel appel op een cirkel peperkoek en leg daarop foie gras. Bestrooi met de verkruimelde speculoos en versier met een plukje kervel.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 331 kcal |
Vetten | 24 g |
koolhydraten | 22 g |
waarvan suikers | 14 g |
vezels | 1.2 g |
Eiwitten | 3.9 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.