Varkenshaasje met pistachepesto | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Varkenshaasje met pistachepesto

Voorbereiding 30 min.
Kook 45 min.
Moelijkheid Middelmatig
Voorbereiding 30 min.
Kook 45 min.
Moelijkheid Middelmatig

Bron: Gen'Eat'

  1. Maak de pesto: pluk de basilicumblaadjes, de de look en snij de teentjes in stukken. Voeg de stukjes kaas toe en de pistachenoten. Doe alles in de blender en voeg olijfolie toe. Er mogen nog stukjes in de pesto zitten.
  2. Schil de aardappelen, doe ik een grote kom met water en kook gaar.
  3. Doe de boter in een pan en laat smelten samen met de honing.
  4. Doe de erwtjes in een kookpot en voeg warm water met het bouillonblokje toe.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Teentjes look 1.5
  • Aardappelen 0.75 kg
  • Scheutje melk 1
  • Klontje boter 1
  • Zakjes kleine (reeds geraspte) wortelen 1
  • Water 100 ml
  • varkenshaasjes 1
  • Keukentouw
  • Bosje basilicum 0.75
  • Parmezaanse kaas 75 g
  • Pistachenoten 65 g
  • Olijfolie 15 cl.
  • Enkele takjes rozemarijn
  • Honing 1.5 el
  • Diepvrieserwtjes 0.5 kg
  • Takjes verse munt 2
  • Honing 2 el
  • Bouillonblokje 0.50
  • Peper en zout
  • Nootmuskaat
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Teentjes look 1.5
  • Aardappelen 0.75 kg
  • Scheutje melk 1
  • Klontje boter 1
  • Zakjes kleine (reeds geraspte) wortelen 1
  • Water 100 ml
  • varkenshaasjes 1
  • Keukentouw
  • Bosje basilicum 0.75
  • Parmezaanse kaas 75 g
  • Pistachenoten 65 g
  • Olijfolie 15 cl.
  • Enkele takjes rozemarijn
  • Honing 1.5 el
  • Diepvrieserwtjes 0.5 kg
  • Takjes verse munt 2
  • Honing 2 el
  • Bouillonblokje 0.50
  • Peper en zout
  • Nootmuskaat