Niet toegevoegd

Pastachips
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Maak eerst de pesto. Kook de groene kool 12 min in een bodempje gezouten water. Voeg 2 à 3 el olijfolie toe en mix tot een smeuïge saus. Voeg de ricotta toe, kruid met zout en peper en zet opzij.
Verwarm de oven voor op 200°C. Bak de spekblokjes, de ui, de knoflook en de rozemarijn samen in een pan in een scheutje olie. Voeg het gehakt toe en bak het 5 min. Schep er de passata en de blokjes pompoen onder en giet er de rode wijn bij. Laat op een laag vuur 30 min sudderen en schep af en toe om.
Schep een dun laagje pesto op de bodem van een ovenschaal. Leg er een vel lasagne op en schep daarop eerst een laag vleessaus en dan een laag pesto. Bestrooi met blokjes mozzarella. Herhaal de laagjes en bestrooi tot slot met de twee soorten geraspte kaas. Bak 50 min in de oven en serveer.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 1276 kcal |
Vetten | 78 g |
koolhydraten | 68 g |
waarvan suikers | 18 g |
vezels | 6,8 g |
Eiwitten | 77 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.