Verwarm de oven voor op 150°C. Verhit op een matig vuur de olie in een braadpan. Bak het vlees rondom lichtjes bruin.
Meng de specerijen met de mosterd en smeer hiermee het vlees in. Leg het vervolgens in een ovenvaste stoofpan, zet er het deksel op en zet ongeveer 3 u in de oven. Haal het vlees dan uit de oven en laat het afkoelen. Trek het met behulp van twee vorken in kleine stukjes uit elkaar.
Meng de mayonaise met de yoghurt, de sriracha-saus en het limoensap. Snij de avocado’s in sneetjes. Warm de tortilla’s op onder de ovengrill en vul ze met avocado, pulled pork en de saus. Bestrooi met rode ui en verse koriander.
Ontdek een grote klassieker uit de yankeekeuken, in Mexicaanse versie: carnita’s.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
701 kcal
Vetten
42 g
koolhydraten
47 g
waarvan suikers
3,8 g
vezels
6,2 g
Eiwitten
32 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.