Niet toegevoegd

Hert Wellington
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Kruid de bouten met zout en peper. Maak de marinade: meng in een ruime schaal de uien, de laurierbladeren, de kruidnagels, het bier, de rode wijnazijn en de verbrokkelde peperkoek. Kruid met zout en peper, leg de bouten in de marinade en zet 30 min in de koelkast.
Laat in een braadpan een klontje boter smelten op een matig vuur. Haal de bouten uit de marinade en bak ze rondom bruin in de pan. Giet er de marinade bij en zet het vuur op zijn laagst.
Voeg de siroop toe en schep kort om. Voeg vervolgens de wortelen toe, dek de pan af en laat nog 50 min sudderen. Serveer het vlees met gebakken aardappelen of verse tagliatelle.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 638 kcal |
Vetten | 9.5 g |
koolhydraten | 57 g |
waarvan suikers | 44 g |
vezels | 6 g |
Eiwitten | 47 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.