Hasselback aardappelen | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Hasselback aardappelen

Voorbereiding 5 min.
Kook 45 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 45 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Was de aardappelen. Maak in de breedte op gelijke afstanden sneetjes maar zorg dat elke aardappel in zijn geheel blijft.

  2. Bestrooi elke aardappel met tijm, rozemarijn, oregano, fleur de sel, versgemalen peper en paprikapoeder. Leg 1 tl boter in elke insnijding.

  3. Leg de aardappelen in een ovenschaal. Besprenkel lichtjes met olijfolie. Bak ongeveer 45 min in de oven. Bestrooi de aardappelen met fleur de sel en verse oregano.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 6Personen
  • Aardappelen 2
  • Tijm
  • Rozemarijn
  • Oregano
  • Fleur de sel
  • Versgemalen peper
  • Paprikapoeder
  • Boter
  • Olijfolie
  • Verse oregano
  • Ingrediënten voor:
  • 6Personen
  • Aardappelen 2
  • Tijm
  • Rozemarijn
  • Oregano
  • Fleur de sel
  • Versgemalen peper
  • Paprikapoeder
  • Boter
  • Olijfolie
  • Verse oregano