Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een taartvorm met bakpapier. Giet de olijfolie in een pan, zet op het vuur en fruit de uien en de knoflook. Voeg de pompoenblokjes en de gesnipperde blaadjes van 1 takje salie toe en laat 15 min bakken. Rol het kruimeldeeg open en bekleed er de taartvorm mee. Prik de bodem hier en daar in met een vork en strooi er het paneermeel over. Klop in een mengkom de eieren los met de ricotta en kruid met zout en peper.
Verdeel de helft van het pompoenmengsel over de deegbodem en leg daarop de helft van de geitenkaas en van de hazelnoten. Voeg de andere helft van de pompoen, geitenkaas en hazelnoten toe.
Giet het ei- en ricottamengsel gelijkmatig over de quiche. Strooi er de rest van de salieblaadjes over. Bak 40 min in de oven en serveer.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
322 kcal
Vetten
21,8 g
koolhydraten
17,3 g
waarvan suikers
4,7 g
vezels
3,3 g
Eiwitten
13,3 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.