Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verhit de olijfolie in een stoofpot. Fruit de ui en de knoflook op een zacht vuur. Giet er de bloemkoolroosjes bij en laat 5 min bakken. Breng op smaak met peper en zout.
Giet de bouillon over de groenten, zet het deksel op de pot en laat 20 à 30 min sudderen.
Mix de soep met de room tot een zachte velouté. Kruid bij indien nodig. Bestrooi met de rest van de geroosterde bloemkoolroosjes en enkele grijze garnalen.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 187 kcal |
Vetten | 14 g |
koolhydraten | 5,9 g |
waarvan suikers | 5,5 g |
vezels | 5,8 g |
Eiwitten | 5,6 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.