Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Verwarm de oven voor op 180°C. Klop in een mengkom de eieren licht op met de suiker, het vanille-extract, de roomkaas en de gesmolten boter. Breek in een andere kom het stokbrood in stukjes en voeg de geraspte kokosnoot en de kokosmelk toe. Laat 5 min weken.
Beboter een ovenschaal, bestuif met bloem en schep er de helft van het broodmengsel in. Bestrooi met de helft van de bosbessen en giet er de helft van het beslag over. Herhaal met de rest van de ingrediënten.
Duw de sneetjes peer gelijkmatig en rechtop in de bereiding, dek af met een vel bakpapier en zet in de oven. Verwijder na 15 min het bakpapier en laat nog 30 min bakken. Bestrooi met de geraspte kokosnoot en bloemsuiker en serveer warm.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 870 kcal |
Vetten | 49 g |
koolhydraten | 84 g |
waarvan suikers | 53 g |
vezels | 9,5 g |
Eiwitten | 17 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.