Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Verhit de olijfolie in een grote kookpot en fruit de ui en de knoflook. Voeg de stukken courgette toe, kruid met peper en zout en laat 5 min bakken.
Giet de bouillon erbij. Zet een deksel op de pot en laat 20 min sudderen.
Mix de soep met een snuifje nootmuskaat tot een romige soep. Proef en kruid bij indien nodig.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 54 kcal |
Vetten | 2,7 g |
koolhydraten | 3,5 g |
waarvan suikers | 3 g |
vezels | 2,4 g |
Eiwitten | 2,8 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.