Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Verhit het water in een grote kookpot en voeg de kip, de ui, de groenten in stukken, de peperbollen en het kruidentuiltje toe. Zet het deksel op de pot zodra de bouillon kookt en laat 2 uur sudderen.
Haal de kip uit de bouillon en giet de vloeistof door een zeef. Maak het vlees los van de botten, snij het in fijne reepjes en voeg terug toe aan de gezeefde bouillon.
Bak de groenten in julienne in de boter en giet ze bij de soep. Proef en kruid bij indien nog.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 179 kcal |
Vetten | 5 g |
koolhydraten | 8,9 g |
waarvan suikers | 8,8 g |
vezels | 3,2 g |
Eiwitten | 23 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.