Meng de bloem met de Griekse yoghurt, de specerijen en de olijfolie. Vorm het deeg tot kleine balletjes en rol ze met de deegrol uit op een met bloem bestoven werkvlak. Zorg voor voldoende plaats tussen de broodjes. Bak de broodjes 10 min langs beide kanten, in een hete pan, onder deksel.
Stoom de bloemkool 5 min en mix fijn. Meng er de yoghurt, de olijfolie en de kerrie onder. Breng op smaak met peper en zout en mix opnieuw. Bestrooi met kerriepoeder en zet opzij.
Mix de kikkererwten fijn samen met de bladpeterselie, de tahini en de olijfolie. Kruid met peper en zout. Werk af met peterselie.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
315 kcal
Vetten
13 g
koolhydraten
34 g
waarvan suikers
2,7 g
vezels
11 g
Eiwitten
9,6 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.