Verwarm de oven voor op 180 °C. Rol het bladerdeeg uit. Gebruik een uitsteekvorm om 4 cirkels uit te snijden en leg ze op een met bakpapier beklede ovenplaat. Bestrijk de cirkels met geitenkaas maar laat de buitenrand vrij.
Snij de zoete aardappelen in fijne schijfjes. Leg ze op de bladerdeegcirkels, samen met de uiringen. Bestrooi met de Provençaalse kruiden en besprenkel met wat olijfolie.
Karamelliseer de uien voor nog meer smaak.
Bak de taartjes ongeveer 25 min in de oven. Werk af met wat geitenkaas, oregano, roze peper en een scheut olijfolie. Serveer met de rucola.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
382 kcal
Vetten
21 g
koolhydraten
37 g
waarvan suikers
5,7 g
vezels
6 g
Eiwitten
7,7 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.