Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Snijd de ajuin fijn en pers de look. Verhit in een braadpan 2 el olijfolie tot die flink heet is en fruit de ajuin en de look. Snijd de paprika en tomaat in kleine blokjes en voeg toe. Kruid met zout en peper en laat op een matig vuur al roerend 10 min sudderen.
Verwarm de oven voor op 170°C. Snijd ondertussen de groene en gele courgettes, en de aubergine in dunne rondjes. Giet de saus in een gratineerschaal en schik er de schijfjes courgette en aubergine dicht tegen elkaar rechtop-staand in; wissel daarbij de kleuren mooi af. Kruid met zout en peper, strooi er de tijmblaadjes over en besprenkel met een scheutje olijfolie.
Dek de schaal af met een vel bakpapier en bak 20 min in de oven. Serveer de tian met (in de pan of op de barbecue) gebakken merguez of chipolata.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 69 kcal |
Vetten | 3.9 g |
koolhydraten | 2.3 g |
waarvan suikers | 1.9 g |
vezels | 0.9 g |
Eiwitten | 5.8 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.