Cake van havervlokken, verse kaas en granaatappelsiroop | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Cake van havervlokken, verse kaas en granaatappelsiroop

Cake van havervlokken, verse kaas en granaatappelsiroop

Voorbereiding 15 min.
Kook 60 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 60 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een taartvorm met bakpapier. Mix de bananen, 3 eieren en de bieten tot puree. Giet in een grote kom. Voeg de havervlokken, het amandelpoeder, het baking powder, de honing en de cacao toe. Meng goed en giet in de vorm.
  2. Klop de verse kaas op met de suiker, het vanille-extract en het laatste ei tot een glad mengsel. Giet het bij de eerste bereiding en creëer met een lepel een marmereffect.
  3. Zet 50 min in de oven. Controleer de garing regelmatig en dek af met een vel aluminiumfolie als de bovenkant te donker wordt. Laat afkoelen en haal uit de vorm. 

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Grote overrijpe banaan(en) 1
  • Eieren 2
  • Gekookte rode bieten 100 g
  • Gemixte havervlokken 75 g
  • Amandelpoeder 50 g
  • Bakpoeder 1 tl
  • Honing 1.5 el
  • Cacaopoeder 0.50 tl
  • Verse kaas (type Philadelphia) 100 g
  • Suiker 35 g
  • Vanille-extract 0.25 el

Pour le sirop de grenade :

  • Suiker 2 el
  • Granaatappel(s) (sap) 1
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Grote overrijpe banaan(en) 1
  • Eieren 2
  • Gekookte rode bieten 100 g
  • Gemixte havervlokken 75 g
  • Amandelpoeder 50 g
  • Bakpoeder 1 tl
  • Honing 1.5 el
  • Cacaopoeder 0.50 tl
  • Verse kaas (type Philadelphia) 100 g
  • Suiker 35 g
  • Vanille-extract 0.25 el

Pour le sirop de grenade :

  • Suiker 2 el
  • Granaatappel(s) (sap) 1