Pavlova met granaatappelcoulis | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Pavlova met granaatappelcoulis

Voorbereiding 15 min.
Kook 70 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 70 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 150°C. Klop de eiwitten schuimig. Voeg voorzichtig het gezeefde maiszetmeel, de suiker en de azijn toe en klop verder op tot een zeer stevig mengsel. Giet het eiwitmengsel op een bakplaat bedekt met bakpapier en vorm een cirkel van zo’n 20 cm diameter. Verlaag de temperatuur van de oven tot 120°C en zet de meringue 1 u in de oven. Laat volledig afkoelen in de oven.
  2. Zet in een steelpan 2/3 van de granaatappelpitten op het vuur, samen met de rode vruchten, de kaneel en de honing. Laat 10 min pruttelen. Haal de coulis door een zeef en laat afkoelen. Voeg er de rest van de granaatappelpitten aan toe. 
  3. Klop de room op tot hij stevig is. Leg de meringue op een schaal, bedek met room en granaatappelcoulis. Laat rusten in de koelkast.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Eiwitten 2
  • Maiszetmeel 1 el
  • Poedersuiker 100 g
  • Witte azijn 0.50 tl
  • Granaatappels (pitten) 1
  • Rode vruchten (diepvries) 50 g
  • Maespuntje kaneel 0.50
  • Honing 0.50 el
  • Volle room 100 ml
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Eiwitten 2
  • Maiszetmeel 1 el
  • Poedersuiker 100 g
  • Witte azijn 0.50 tl
  • Granaatappels (pitten) 1
  • Rode vruchten (diepvries) 50 g
  • Maespuntje kaneel 0.50
  • Honing 0.50 el
  • Volle room 100 ml