Warme kokos- en chocolademelk | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Warme kokos- en chocolademelk

Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Maak de melk met de kokosmelk, de chocolade in kleine stukjes en de room warm zonder te laten koken en haal daarna van het vuur. Voeg de kokosnoot toe en laat trekken tot de vloeistof lauw is. Filter het lauwe mengsel door een zeef en vang de gefilterde chocolademelk op.
  2. Maak intussen de slagroom door de room met de suiker op te kloppen tot hij stevig is. 
  3. Verwarm de drank net voor het opdienen au bain-marie. Verdeel over de koppen en werk af met de slagroom. Versier met de anijsklompjes op stokjes en nic-nacs.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Volle melk 250 ml
  • Ongesuikerde kokosmelk 250 ml
  • Melkchocolade 200 g
  • Vloeibare volle room 50 ml
  • Geraspte kokosnoot 50 g

Voor de slagroom:

  • Room om op te kloppen 100 ml
  • Bloemsuiker 0.50 el
  • Voor de versiering: anijsklompjes op houten stokjes, nic-nacs
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Volle melk 250 ml
  • Ongesuikerde kokosmelk 250 ml
  • Melkchocolade 200 g
  • Vloeibare volle room 50 ml
  • Geraspte kokosnoot 50 g

Voor de slagroom:

  • Room om op te kloppen 100 ml
  • Bloemsuiker 0.50 el
  • Voor de versiering: anijsklompjes op houten stokjes, nic-nacs