Uiensoep | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Uiensoep

Voorbereiding 10 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Bak de ui en sjalot glazig in de boter.
  2. Voeg de peterselie, de mosterd en de bloem toe en laat 2 min verder bakken. Giet de bouillon erbij, breng aan de kook en laat 25 min pruttelen.
  3. Voeg de room toe, breng op smaak met peper en zout en dien heet op. Werk af met de lenteui.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Uien, in ringen 150 g
  • Sjalotten, fijngesnipperd 1
  • Boter 12 g
  • Peterselie, fijngesnipperd 0.50 el
  • Mosterd 1.5 tl
  • Bloem 0.50 el
  • Koude bouillon (gevogelte of kalf) 300 ml
  • Room 50 ml
  • Zout, peper van de molen
  • Lenteuien, in ringetjes 1.5
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Uien, in ringen 150 g
  • Sjalotten, fijngesnipperd 1
  • Boter 12 g
  • Peterselie, fijngesnipperd 0.50 el
  • Mosterd 1.5 tl
  • Bloem 0.50 el
  • Koude bouillon (gevogelte of kalf) 300 ml
  • Room 50 ml
  • Zout, peper van de molen
  • Lenteuien, in ringetjes 1.5