Bricks met ajuin en Camembert | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Bricks met ajuin en Camembert

Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Pel de ajuinen en snij ze in twee. Laat ze lichtjes bruinen in wat bakboter of olijfolie en voeg er de soeplepel poedersuiker bij.  Snij de peer en de Camembert in sneedjes.
  2. Meng de havermelk, de verse room en de eigelen in een kom met een snuifje zout en peper.  Snij kleine driehoekjes uit de brickbladen en druk ze in kleine ovenpotjes of in muffin vormen tot tulpjes. Giet de mengeling van de eieren, de havermelk en de room in de bricktulpjes en doe in elk tulpje een lepel ajuin, een sneetje Camembert en een sneetje peer.

  3. Bak alles 10 minuten op 180° in de oven.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Camembert 0.50
  • Ajuinen 2
  • Soeplepel poedersuiker 0.50
  • Havermelk 10 cl.
  • Lichte verse room van Carrefour 10 cl.
  • Eidooiers 2
  • Brickbladen van Carrefour 2
  • Peer 0.50
  • Zout en peper
  • Bakboter of olijfolie
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Camembert 0.50
  • Ajuinen 2
  • Soeplepel poedersuiker 0.50
  • Havermelk 10 cl.
  • Lichte verse room van Carrefour 10 cl.
  • Eidooiers 2
  • Brickbladen van Carrefour 2
  • Peer 0.50
  • Zout en peper
  • Bakboter of olijfolie