Schil en snijd de wortels in kleine blokjes en kook ze gaar in een pan met een beetje kokosolie.
Fruit de sjalotjes, voeg de tofublokjes toe, dan de gesneden en schoongemaakte champignons en de wortelen. Kruid met peper en zout, laat 5 minuten koken.
Verwarm de oven voor op 180° en rooster de pijnboompitten, zonder vet, in een pan met een antiaanbaklaag. Verhit de resterende olie in een koekenpan, voeg de bloem toe, meng met een garde, voeg dan de melk en kokoscrème, zout en peper toe. Laat indikken, onder voortdurend roeren en voeg het citroensap toe. Voeg het mengsel van tofu en champignons toe, breng op smaak.
Verwarm de bladerdeeg in de oven zoals aangegeven op de verpakking, leg het bladerdeeg op warme borden, vul ze met de tofusaus en bestrooi ze met pijnboompitten. Versier de borden met bladpeterselie.
Verwarm de bladerdeeg 10 min. lang in de oven, leg deze daarna op warme borden, vul met de tofusaus en bestrooi met pijnboompitten en gehakselde peterselie. Versier de borden met takjes kervel.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.