Carpaccio van sint-jakobsschelpen met bieslook en limoenespuma | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Carpaccio van sint-jakobsschelpen met bieslook en limoenespuma

Carpaccio van sint-jakobsschelpen met bieslook en limoenespuma

Voorbereiding 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Pers de limoenen. Voeg de olijfolie toe. Breng het sap aan de kook. Week de blaadjes gelatine in koud water.
  2. Doe de blaadjes gelatine bij het opgewarmde citroensap. Giet dit mengsel in een sifonfles en steek er een gaspatroon in. Zet de fles in de koelkast.
  3. Snijd de sint-jakobsschelpen in fijne carpaccioschijfjes. Dresseer het geheel met fijngesnipperde bieslook, de citroenespuma en de citroenzeste.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Voor de espuma:

  • Sint-jakobsschelpen 4
  • Bieslook
  • Zeste van een halve citroen
  • Limoenen 2
  • Olijfolie 0.50 el
  • Blaadjes gelatine 3
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Voor de espuma:

  • Sint-jakobsschelpen 4
  • Bieslook
  • Zeste van een halve citroen
  • Limoenen 2
  • Olijfolie 0.50 el
  • Blaadjes gelatine 3