Garnalen in filojasje met pickles van rode biet | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Garnalen in filojasje met pickles van rode biet

Garnalen in filojasje met pickles van rode biet

Voorbereiding 20 min.
Kook 8 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 8 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij elk vel filodeeg in 5 repen. Rol elke garnaal op in een reep en leg in de koelkast.
  2. Verhit de azijn met de suiker tot die is opgelost. Voeg de paprika, de sjalot, de biet, de gember en de gembersiroop toe en laat afkoelen.
  3. Verhit de olie in een wok of een pan. Bak de garnalen in 1 tot 2 min. goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier. Serveer met de pickles van rode biet en een takje koriander.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Vellen filodeeg 2
  • Grote garnalen, gepeld, op de laatste ring na 65 g
  • Azijn 100 ml
  • Suiker 75 g
  • Rode paprika, gesnipperd 0.25
  • Sjalot, gesnipperd 0.50
  • Rode gekookte biet(en), in blokjes 1
  • Gember, gehakt 0.50 el
  • Gembersiroop 1 el
  • Frituurolie
  • Verse koriander
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Vellen filodeeg 2
  • Grote garnalen, gepeld, op de laatste ring na 65 g
  • Azijn 100 ml
  • Suiker 75 g
  • Rode paprika, gesnipperd 0.25
  • Sjalot, gesnipperd 0.50
  • Rode gekookte biet(en), in blokjes 1
  • Gember, gehakt 0.50 el
  • Gembersiroop 1 el
  • Frituurolie
  • Verse koriander