Kabeljauwfilet met boleten, kruidenolie en knolselder | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kabeljauwfilet met boleten, kruidenolie en knolselder

Kabeljauwfilet met boleten, kruidenolie en knolselder

Voorbereiding 25 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 25 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Voor de knolselderpuree: maak de knolselder schoon en snijd hem in grote stukken. Kook de knolselder in gezouten water. Laat dit uitlekken. Voeg de verse room toe. Mix goed, kruid af en zet de puree aan de kant.
  2. Voor de kruidenolie: was de platte peterselie en laat hem goed uitlekken. Mix de peterselie op de hoogste stand en voeg dit bij de olijfolie. Kruid af en zet de olie aan de kant. Maak de boleten schoon en snijd ze in schijfjes van 1/2 cm dik. Bak ze 1 minuut aan elke kant aan in wat olijfolie. Kruid het geheel af.
  3. Snijd de kabeljauwfilet in 4 porties. Bak de vis gedurende 20 minuten in een oven van 70 °C. Kruid met fleur de sel. Neem een diep bord en leg daarin wat knolselderpuree. Leg daar de kabeljauwfilet op. Werk af met de kruidenolie en de boleten.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Kabeljauwfilet 400 g
  • Knolselderij 250 g
  • Verse room 5 cl.
  • Grote boleten 2
  • Extra vergine olijfolie 20 cl.
  • Bussel platte peterselie 0.50
  • Fleur de sel
  • Peper van de molen
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Kabeljauwfilet 400 g
  • Knolselderij 250 g
  • Verse room 5 cl.
  • Grote boleten 2
  • Extra vergine olijfolie 20 cl.
  • Bussel platte peterselie 0.50
  • Fleur de sel
  • Peper van de molen